Video pristatymas Psicholog konsultacija "Kaip išsaugoti šeimą"

Video pristatymas Psichologo konsultacija „Kaip išsaugoti šeimą”

Video pristatymas Psichologo konsultacija „Kaip išsaugoti šeimą”

KAME SLYPI SĖKMINGAI IŠSAUGOTŲ SANTUOKŲ PASLAPTIS?

 Paslaptis slypi poros santykių diagnostikoje ir asmeniniame tobulėjime vadovaujantis specialiai sukurta metodika.

Metodikos pagrindas: Strategijos, Kokybės Vadybos, Apribojimų Teorijos, Projektų Valdymo, Psichologijos, Ugdomojo vadovavimo, Asmeninės ir Klientų Patirties Integravimas.

Darnių santykių atkūrimas ir šeimos išsaugojimas prasideda nuo konsultacijos “Kaip išsaugoti šeimą”. Yra sukurti du šios konsultacijos variantai:

  1. Poros konsultacija “Kaip išsaugoti šeimą”.
  2. Individuali konsultacija “Kaip išsaugoti šeimą”.

Poros konsultacija yra efektyvesnė ir tiksliau parodo, kuris elgesys, kiek stipriai žeidžia antrą pusę ir atvirkščiai. Poros šią konsultaciją vadina “Atsimerkimu”. “Atsimerkimas” vyksta tada, kai sutuoktinis gauna savo elgesio su antra puse įvertinimą iš antros pusės. Dažnai būna, kad mes net nenutuokiame, kaip dažnai ir kiek stipriai  savo elgesiu  įskaudiname, įžeidžiame ir atstumiame antrą pusę. Konsultacijos metu, kai sutuoktinių neveikia emocijos, jie aiškiai ir tiksliai duoda grįžtamą ryšį sutuoktiniui. Poros konsultacijos rezultatas – nustatytas ir įvertintas abiejų sutuoktinių Atstumiantis elgesys, kuris ir tampa atskaitos tašku abiem patobulėti keičiant elgesį vienas su kitu.

Individualią konsultaciją gali rinktis sutuoktinis, jei antra pusė nesutinka atlikti  poros santykių diagnostikos. Tokiu atveju, klientas su psichologo pagalba, aptardami antros pusės reakciją į kliento elgesį, įvertina, kiek stipriai kliento elgesys žeidžia antrą pusę. Ir šios konsultacijos rezultatas – atliktas kliento elgesio poveikio antrai pusei vertinimas. Išmatuotas Atstumiantis antrą pusę elgesys tampa atskaitos tašku keisti savo elgesį.

Tiek poros, tiek individualios konsultacijos metu yra įvardijama Problema, su kuria susidūrė sutuoktiniai bei surandamas Sprendimas, kai atkurti darnius santykius bei išsaugoti šeimą.

Detalus Psichologo konsultacija poroms “Kaip išsaugoti šeimą” pristatymas  WEBinarai (trukmė 57 min. + 15 min. atsakymai į klausimus)

Informacija Video pristatymas Psichologo konsultacija „Kaip išsaugoti šeimą”

Parengė Mykolas Truncė

Porų psichologas, konsultantas, lektorius

Šeimų išsaugojimo specialistas

8 659 54009 PoruPsichologas@gmail.com